Google Maps 3.3 su sinchronizacija Symbian/Windows Mobile

2 gruodžio, 2009 – 21:54

Google Maps logotipas Kaip jau galbūt pastebėjote prieš kiek laiko Google leido žymėti vietoves žvaigždutėmis ir kompiuteryje, tačiau nebuvo jokio būdo jas perkelti ar tiesiog sinchronizuoti tarp kompiuterio ir telefono.
Į tai reikėtų žiūrėti kiek kitaip negu į tiesiog paprasčiausią galimybę naudotis tais pačiais „favourites“ tiek kompiuteryje, tiek mobiliajame telefone. Google Maps 3.3 jums suteikia galimybę sinchronizuoti jūsų GPS žymeles, ko iki šiol trūko daugelyje telefonų. Dažniausiai telefone nustačius jo nustatymus atgal į gamyklinius prarandama visos GPS žymelės. Tad jūs gaunate ne tiesiog Google Maps žymelių sinchronizaciją, bet GPS žymelių sinchronizaciją! Ir tai pasiekiama vos keliais paspaudimais.

Šių metų viduryje išleistoje 3.2 versijoje buvo įtraukti „sluoksniuoti“ žemėlapiai, kurie reikalavo prisijungimo prie Google sąskaitos. Google Maps žymelių sinchronizacija yra įtraukta šalia My Maps, kas reiškia, jog jums užteks vieną kartą prisijungti ir bus įjungtos abi paslaugos. Tuo tarpu kompiuteryje žymeles rasite atsidarę Google Maps–>„My Maps“–>„Starred items“.

Keletas pakeitimų:

  • žemėlapiai labiau sukalibruoti – priartinant nėra nušokama į kitą vietą;
  • paspaudus ant bet kurios žemėlapio vietos, nustatomas jos adresas ir tada leidžiama pasirinkti iš toje vietoje esančių objektų;
  • nauji GPS/MyLocation žymekliai;
  • Google Maps žymeklių navigacija veikia tiesiog žaibiškai – tačiau tai reiškia ypač dažnesnį interneto („Syncing starred items…“ pranešimą matau vos kas 1-2 sekundes) ryšio reikalavimą naudojantis programa.

Nuotraukos
1 nuotrauka 2 nuotrauka

3 nuotrauka 4 nuotrauka

Nuorodos
Daugiau nuotraukų.
Parsisiųsti (nuoroda tinka kompiuteriui ir telefonui).

Sorry, comments for this entry are closed at this time.