Skype 4.2 Beta atnaujinimas Windows sistemoms

14 gruodžio, 2009 – 13:13

Skype logotipas Dar visai neseniai Skype pradėjo ruošti „Kalėdinę dovaną“ Windows vartotojams – Skype 4.2 Beta versiją. Skype 4.2 Beta grąžina galimybę perkelti skambučius („transfer call“ funkcija) ir leidžia sparčiai atsiskaityti („Skype Access“ funkcija).

Skype Access
Kaip rašė Lukas Šidlauskas, pasaulyje visur mažėja nemokamų interneto prieigų. Dabar visur reikės mosikuoti kreditinėmis, jog gautumėte prisijungimo prie bevielio interneto duomenis. Tačiau Skype išsprendžia šią problemą visai paprastai – pasiūlydama Skype Access funkciją, kuri jums leidžia sparčiai susimokėti už WiFi prieigą naudojant Skype Credit vos keliais mygtukų paspaudimais.
Skype Access įdiegta jau virš 100000 interneto prieigų. Kainos: 0.14€/0.19$/0.11£ už minutę. Skype Access galima naudoti ne tik pačiam Skype, bet ir naršyklei, paštui ir viskam kitam – tai pilnavertė interneto prieiga.

Skambučių perkėlimas
Dar viena stambesnė Skype naujiena – galimybė priimtą skambutį perkelti kitam vartotojui. Pavyzdžiui, jums paskambina draugas, paprašo draugo kontakto, jog galėtų jam paskambinti, tačiau jūs vietoje kontakto davimo galite tiesiog perkelti skambutį draugui. Taip pat galite perkelti skambučius ir į GSM/laidinius numerius, tačiau tam reikės turėti Skype Credit.

Kiti pasikeitimai
Skype Access ir skambučių perkėlimai – nors ir labai didelės naujienos, vis dar ne vienintelės. Skype 4.2 veiks stabiliau ir sparčiau, nes joje ištaisyta daug klaidų. Naujasis „Call Quality“ indikatorius rodys kokia pokalbio kokybė. Skype 4.2 bus žymiai geriau suderinama su Windows 7 programų juosta. Taip pat Skype žada, jog ši versija bus paprastesnė naudoti naujiems vartotojams. Dar viena smulkmena – klaviatūros spaudžiojimo garso pašalinimas iš skambučių ir pagerinta vaizdo skambučių kokybė.

Dėmesio! Programos kūrėjai šią „Skype“ versiją pažymi kaip negalutinę ir nerekomenduoja ją naudoti ir tikėtis stabilumo.

Nuorodos
Pilnas pasikeitimų sąrašas.
Daugiau apie Skype Access.
Parsisiųsti.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.