Sekite Twitter atsakymus per SMS nemokamai

21 vasario, 2009 – 11:27

Su Twe2 jūs galėsite gauti į savo telefoną praktiškai visose šalyse atsakymus į savo „tweet’us“ ir privačias žinutes visiškai nemomamai. Vienintelis minusas – kartu prie žinutės teksto pridedama trumpa reklama ir dažnokai nukerpamas „tweet’as“ (dėl per ilgo jo dydžio; tačiau pasižiūrėjus į Twe2 nustatymus galima manyti, jog ši problema artimiausiu metu bus išspręsta)…

Tačiau nėra taip jau blogai. Kitos funkcijos tikrai užgožia trūkumus. Pavyzdžiui, jūs galite nustatyti kiek pranešimų norite gauti per valandą, kaip dažnai ir kada Twe2 turėtų tikrinti jūsų Twitter. Dar daugiau: jūs galite Twe2 pagalba gauti ne tik atsakymus ir privačias žinutes, bet ir sekti tam tikrų žodžių paieškos rezultatus.

Tiesa, reikia pastebėti, jog Twe2 kartais gali labai vėluoti. Tai priklauso nuo serverių apkrovimo. Bet, kaip jau sakiau, tai vis tiek išlieka vienas geriausių šiuo metu esančių įrankių gauti SMS iš Twitter į telefoną nemokamai Lietuvoje.

[via DownloadSquad]

  1. 2 Responses to “Sekite Twitter atsakymus per SMS nemokamai”

  2. Naudok Blake.lt ir nereikės naudoti tokių unsexy įrankių 😉

    By Aurelijus on Vas 21, 2009

  3. Tas tiesa 🙂 .
    Bet Blake.lt SMS siuntinėja kartais ne visus (visas SMS gali susidėti iš kokių trijų dalių, bet gaunu tik dvi – http://blake.lt/message/4158). Be to, Blake.lt dar nėra daugelio žmonių, kuriuos seku per Twitter. Blake.lt reikėtų atvirkštinio suderinamumo su Twitter – galimybės rašyti į Blake.lt iš Twitter ir galimybės gauti Twitter atsakymus į Blake.lt pagrindiniame lange (o ne taip, kaip dabar yra galima).

    By Ernestas on Vas 21, 2009

Sorry, comments for this entry are closed at this time.