Pirmosios žinios apie Windows 7

23 rugsėjo, 2008 – 18:51

Windows 7 logo Kadangi Windows Vista nenusisekė, vos po išleidimo jau buvo greitai pereita (iš tikrųjų, tai planavimas prasidėjo 2000 metais) ir susitelkta ties Windows 7 kūrimo. Naujos operacinės sistema, kurioje nebus pakartotos Windows Vista klaidos. Dauguma vartotojų tikisi, jog ši sistema bus verta migruoti iš Windows XP.

Turbūt iškils klausimas kodėl tik dabar atsirado rimtesnių žinių apie Microsoft Windows 7 išvaizdą, turinį. Taip yra todėl, nes tik šį mėnesį Microsoft išleido Windows 7 Milestone 3 versiją, kuri buvo pateikta Microsoft darbuotojams ir labai artimiems partneriams. Matyt kažkur buvo žmonių, kurie panorėjo pasidalinti tuo, ką pamatė…

Daugiau apie šią sistemą galite sužinoti apačioje pateiktose nuorodose. Aš pateiksiu tik vaizdinę informaciją iš kitų puslapių, kadangi kita informacija greičiausiai jau girdėta arba yra nepatikima. Tačiau yra puikiai žinoma, jog patikimos informacijos jau yra – Microsoft jau ėmėsi turinio šalinimo iš interneto darbų. Youtube nebeliko beveik nė vieno filmuko apie paskutiniąją nutekėjusią Windows 7 versiją, kurios visgi nuotraukų buvo gauta.

Pora senesnių filmukų:

prieš kurį laiką Eric Traut pristatė pagrindinius motyvus kurti naujai Windows 7 sistemai.
Čia kalbama apie pagrindinius branduolio pakeitimus. Norima pasakyti, jog šiuometinis Windows branduolys yra prikištas labai daug nereikalingų sistemos veikimui dalykų. Windows 7 sistemoje žadama patobulinti branduolį.

Vėliau buvo pristatyta multi-lietimo (angl. „multi-touch“) funkcijos, kurias buvo planuojama integruoti Windows 7 sistemoje. Šių funkcijų pagalba lietimui jautriuose ekranuose vienu metu galėsite liesti dvi vietas ir jas kompiuteris supras kaip dvi, o ne vieną.
Iš esmės tai pirmasis Windows 7 oficialus filmukas:

Windows 7 nuotraukų galerija: http://www.ghacks.net/2008/09/20/windows-7-m3-screenshots/.
Oficialus Microsoft darbuotojų rašomas tinklaraštis apie Windows 7.
Windows 7 naujienų puslapis.

Dėmesio! Šis blogas tik nurodo nuorodas iš kitų puslapių, bet nieko netalpina. Šio teksto prasmė: http://www.thinknext.net/archives/2281.
Attention! None of these images/videos/files are actually hosted on this server. We are only linking it. You can go to the hoster of this content by clicking on it.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.