„Opera Software“ pradėjo kurti Opera 9.60

22 rugpjūčio, 2008 – 23:42

Opera softwareUžbaigę kurti Opera 9.52 naršyklės kūrėjai pradėjo kurti Opera 9.60 ir ilgai netrukus pranešė apie pirmąjį „bandymą“, kuriame jau dabar yra keletas naujų gerų funkcijų, o ne tik klaidų taisymai.

Vienos pagrindinių funkcijų, esančių Opera 9.60:

  • Opera Link: modifikuotos paieškos sistemos ir adreso laukelio istorija prisijungia prie žymelių, „speed dial“, asmeninės juostos ir užrašų Opera Link paslaugoje – visa tai dabar irgi bus sinchronizuojama. Ilgai laukėte, jog perinstaliavus Opera nereikėtų iš naujo kurti modifikuotų paieškos sistemų ar istorija būtų ta pati? Ši diena išaušo.
  • RSS/Atom srautų peržiūra: nuo šiol paspaudus ant RSS/Atom nuorodos jums nebus būtina užsisakyti srauto, jog galėtumėte peržiūrėti turinį. Jums nuo šiol Opera suteiks peržiūros režimą be užsisakymo.
  • Opera pašto lėto srauto režimas: šis režimas privers jūsų naršyklę su paštu dirbti kuo mažiau naudojant interneto srautą. Pvz.: IMAP dėžutėje bus sinchronizuojama nauji laiškai, bet pridėti failai nebus parsiunčiami, kol jūs to nepaprašysite.
  • Sekimas ir ignoravimas temų ir kontaktų Opera pašte: funkcijos, pagelbsinčios daug pašto gaunantiems žmonėms. Jos palengvina atmesti nesvarbias žinutes ir lengviau atpažinti svarbias.
  • Perėjimas prie temos Opera pašte: nuo šiol galite naudotis funkcija „Go To Thread“, kuri išjungs laiškų, kurie neturi tokios temos, rodymą.

Tačiau ši versija turi ir trūkumų: temų sekimo/ignoravimo funkcija praleidžia keletą laiškų.

Dėmesio! Programos kūrėjai šią „Opera“ versiją pažymi kaip vis dar kuriamą ir nerekomenduoja ją naudoti kaip pagrindinę ir tikėtis stabilumo.

Parsisiųsti
Windows
Windows Classic
Macintosh
UNIX

  1. 1 Trackback(s)

  2. Spa 11, 2008: Versme.net blog » Blog Archive » Opera 9.60 pagaliau buvo išleista

Sorry, comments for this entry are closed at this time.