MagicMail Monitor – nemokama POP3 pašto dėžučių stebėtoja

18 liepos, 2008 – 15:36

Magic Mail Monitor (MMM) maža nemokama programėlė, kuri puikiai veiks iš jūsų flash įrenginio ir tikrins POP3 el. pašto dėžutes. Ši programa yra visiškai nemokama, paremta GPL licenzija. Ji yra sukurta tikrinti keliom pašto dėžutėm vienu metu. Taip pat, pasižymi tuo, jog yra visiškai portabili ir pašto dėžučių nustatymus saugoja tik viename faile. Svarbiausia: programa ypač lengva (visa nesuspausta programa užima tik 1,7 MB) ir patogi naudoti iš „system tray”.
Tikrinant paštą su šia programa pirmiausiai atsiunčiama tik laiškų antraštės (tokia informacija apie laišką, kaip siuntėjas, gavėjas, tema ir kt.). Taip sutaupote laiko, nes jums nereikia siųstis neprafiltruotų šukšlių.
MMM taip pat turi konfigūruojamus filtrus, draugiškų adresų sąrašus, dalinį užkrovimą ir daug kitų lengvai naudojamų įrankių, kurių gali bet kada prireikti.
Šiuo metu naujausia versija yra 2.94b18, išleista 2007-10-12. Nors tai ir senai išleista versija, tačiau programa veikia gerai ir turi daug funkcijų, kurių tikrai nepritruks. Ši programa turi SSL palaikymą, kurio pagalba galėsite prisijungti prie GMail, Yahoo ir kt. pašto tiekėjų serverių. Nustatymus galima saugoti atskirame ini faile ir taip sutaupyti laiko persinešant MagicMail Monitor nustatymus. Filtras gali apsaugoti laiškus. O apsaugotų žinučių nėra leidžiama ištrinti.
Taip pat laiško peržiūros programą galima nustatyti pačiam. Tai gali būti net ir paprasčiausias Notepad.
Programoje taip pat rasite daug kitų funkcijų. Norėdami ją atsisiųsti apsilankykite šiame puslapyje.

Programos nuotrauka:
Screenshot

  1. 2 Responses to “MagicMail Monitor – nemokama POP3 pašto dėžučių stebėtoja”

  2. Manau, tai yra visiškai bevertis įrankis. Iš paveiksliuko tai ir interfeicas nekoks. 😉
    Galima juk gmail’ą teisingai susikonfiguruoti ir turėti visiškai tokį pat dalyką. + nereikia fleškės 😛

    By Aurimas on Lie 22, 2008

  3. Gmail’ą galima taip susikonfigūruoti, bet jis niekados neatstos paprasto el. pašto kliento. Jau vien dėl to, jog reikia naudotis naršykle, laiškai saugomi tik internete, GMail užkrovimas gali šiek tiek užtrukti.
    Tai, jog yra internetinis sprendimas, blogesne MMM nepadaro. Kaip pavyzdys: PuTTY. Yra keli gerai veikiantys internetiniai sprendimai, bet visgi visi dažniau naudojasi PuTTY.

    By Ernestas on Lie 22, 2008

Sorry, comments for this entry are closed at this time.