Išleista „OpenOffice 3.0 RC1“

6 rugsėjo, 2008 – 14:56

OpenOffice logotipasNeseniai buvo išleista nauja populiaraus atviro kodo biuro programų rinkinio „OpenOffice“ versija 3.0 RC1. Ši versija yra viena iš kandidačių į galutinę, kuri bus išleista rugsėjo 16 dieną.

Dalį pakeitimų galite rasti čia (šis pakeitimų sąrašas yra tik skirtumai nuo OOO300_m1 ir OOO300_m5 („OpenOffice 3.0 Beta 2“ buvo OOO300m3)).
Kiek yra žinoma, tai „OpenOffice 3.0 RC1“ yra tik paremta OOO300_m5, todėl manyti, jog tai visas pakeitimų sąrašas yra kiek klaidinga, tačiau žymių pakeitimų visgi nesitikėkite.

Kadangi kol kas oficialaus pranešimo nėra, palieku jums patiems užduotį išbandyti ir sužinoti kas naujo. Vėliau pateiksiu nuorodą į oficialų pranešimą.

Dėmesio! Programos kūrėjai šią „OpenOffice“ versiją pažymi kaip negalutinę ir nerekomenduoja tikėtis stabilumo.

Parsisiųsti Windows versiją galite iš čia.
Kitas versijas siųskitės iš čia arba pasirinkite savo „veidrodinį“ serverį.

  1. One Response to “Išleista „OpenOffice 3.0 RC1“”

  2. Tikiuosi naujoje Ubuntu versijoje bus ši naujoji OpenOffice versija. O gal įtrauks ir į LTS versiją, tada nereiks man perinstaliuot kompo. Tada būtų išvis gerai. Čia reiktų pasidomėt 🙂

    P.S. http://marketing.openoffice.org/graphics/logos/ooo-main-logo-2col.png šitą paveiksliuką galėjai sumažinti ir pas save įkelti (nors jis ir didelis užima nedaug), nes firefox’as tragiškai negražiai mažina paveiksliukus.

    By Kęstutis on Rgs 6, 2008

Sorry, comments for this entry are closed at this time.