Išleista Microsoft Internet Explorer 8 RC1

8 vasario, 2009 – 18:07

Internet Explorer logotipas Visai neseniai buvo išleista pirmoji IE naršyklės kandidatinė versija. Ji vis dar yra laikoma bandomąja, tačiau ji yra labai arti galutinės versijos. Naršyklė išleista net 25 kalbomis Windows XP, Windows Vista, Windows Server sistemoms.

Microsoft teigia, jog IE8 RC1 yra 80% spartesnė negu IE7 įvairiuose mikro testuose ir taip pat ši naršyklė yra pritaikyta „žmonėm, kurie iš tiesų naudojasi internetu“:

  • Naršyklė sparčiau dirba su užduočių apdorojimu. Microsoft teigimu, IE8 dirba maždaug 50% sparčiau negu Firefox su populiariausiais puslapiais. Tuo tarpu su kitais puslapiais gali prireikti ir specialios įrangos norint įžvelgti skirtumus tarp IE8 ir Firefox/Chrome.
  • Su IE8 lengviau surasite informaciją, naršysite, ieškosite ir dirbsite su skiltimis. Microsoft giria IE8 dėl patobulėjusio „Instant Search Box“: įvedus į paieškos laukelį raktažodžius, gausite sąrašą realių pasiūlymų, paveikslėlių ir pan. Ir tai veiks ne tik su Live.com, bet ir su kitais pasirinktais paieškos paslaugų tiekėjais.
  • Didesnio saugumo kažin ar kur rasite. Čia Microsoft nori pabrėžti „InPrivate Browsing“ funkciją, su kuria galėsite naršyti kompiuteryje nepalikdami daug žymių.

Jeigu tikėti Microsoft žodžiais, jau galime manyti, kad turime naršyklę, kuri tikrai bus pati geriausia ir tai bus nenuginčijama.

Keletas filmukų apie Internet Explorer 8.
Parsisiųsti.

  1. 3 Responses to “Išleista Microsoft Internet Explorer 8 RC1”

  2. Kuri ACID3 teste labai prastai pasirodo. Greitis lygintas tikriausiai su Firefox 3.0.*, o ne su Firefox 3.1…

    By Kęstutis on Vas 8, 2009

  3. Tai kad ir su Firefox 3.0.* tas greitis kažin ar toks būtų. Be to, neaišku ką Microsoft laiko populiariausiais puslapiais? Live.com, Microsoft.com, Downloads.microsoft.com?

    Reikia nepamiršti, jog taip sako Microsoft… 🙂

    By Ernestas on Vas 8, 2009

  4. Tikrai gerokai, gerokai per gražiai čia viskas skamba. Asmeniškai aš bandžiau paskutiniąją beta, na ir žinoma, lyginant su IE7 kur kas geriau, bet net minties apie FF’o iškeitimą į IE8 nebuvo.

    By Paulius on Vas 8, 2009

Sorry, comments for this entry are closed at this time.