Išėjo Amarok 2 Beta 1 grotuvo versija

22 rugpjūčio, 2008 – 23:24

Amarok logotipasAmarok komanda džiaugiasi galėdami pristatyti pirmąją beta versiją vieno populiariausio ir geriausio grotuvo Amarok, kodiniu pavadinimu „Nerrivik“. Tai tik dar vienas žingsnelis link galutinės Amarok 2.0 versijos.

Šioje Amarok versijoje labai tobulinamas darbas su scenarijais (angl. k. „scripts“). AFT jums leis išlaikyti visą informaciją apie dainas net perkėlus failus. Nuo šiol galėsite išbandyti QtScript, AFT (Amarok File Tracking), naują grafiką ir, žinoma, žymiai stabilesnę Amarok 2 versiją negu alfa stadijose.

Pakeitimų begalės. Jeigu bandėte Amarok 2 anksčiau ir nepatiko neišbaigtumas, dabar būsite labiau patenkinti. O visiem kitiem irgi siūlau pabandyti ir iš anksto sužinoti ką Amarok 2 jums pasiūlys. Nors nepadarysite klaidos ir jeigu neskubėsite išbandyti Amarok 2 – juk šis grotuvas vis dar beta versijoje – nežinia kas jūsų laukia tolimenėse versijose, gal reikės ištrinti dar kokią duomenų bazę ar atvirkščiai – taps suderinamas su seno formato duomenų bazėmis ir pan.

Paketai greitu metu turėtų būti matomi per paketų valdiklį arba KDE-on-Windows instaliacinį failą (tai KDE perkeltas ant Windows leidžiantis paleidinėti Qt programas ir t. t.).

Pakeitimų sąrašas gana ilgas, todėl tiesiog pateiksiu jo nurodą.

Dėmesio! Prieš išbandydami šią versiją turėsite ištrint „collection.db“ Amarok nustatymų kataloge (~/.kde4/share/apps/amarok arba ~/.kde/share/apps/amarok), jeigu anksčiau naudojote Amarok 2. Duombazės (failas „collection.db“) formatas pasikeitė nuo antrosios alfa versijos.
md5sum: 823fcaea9450110bc9ea9fceba674b4e

Dėmesio! Programos kūrėjai šią „Amarok“ versiją pažymi kaip vis dar kuriamą ir nerekomenduoja ją naudoti kaip pagrindinę ir tikėtis stabilumo.

Parsisiųsti išeities tekstus („sources“).

Sorry, comments for this entry are closed at this time.