Iš anksto užsisakykite Ubuntu 8.10 CD

24 spalio, 2008 – 18:42

Ubuntu logotipas Neseniai buvo atidarytas Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex CD pre-užsisakymų priėmimas. Tai reiškia, jog jūs jau galite iš anksto užsisakyti nemokamą Ubuntu 8.10 kompaktą ir jį gauti kiek greičiau negu užsisakę po galutinės Ubuntu 8.10 versijos išleidimo.

Pranešimas apie galimybę užsisakyti nemokamą kompaktą:

Pranešimas apie galimybę užsisakyti

Tačiau prieš užsisakydami visada pagalvokite ar tikrai jums to reikia. Toks kompaktas iš esmės tinka tik lėto arba už laiką/srautą apmokestinamo interneto naudotojams. Jeigu turite greitą internetą, nepagailėkite tuščio kompaktinio disko ir trupučio laiko parsisiuntimui, kai bus išleista galutinė Ubuntu 8.10 versija.
Taip pat atminkite, jog kompakto pristatymas į namus gali šiek tiek užtrukti ir patys parsisiųsdami ir įsirašydami kompaktą sutaupytumėte daug laiko ir Ubuntu finansuojančios bendrovės pinigų.

Beje, tuo pačiu norėčiau pranešti, jog nuo 8.10 versijos (imtinai) nebebus siunčiami Edubuntu kompaktai. Tai, matyt, buvo nuspręsta, nes Edubuntu nėra plačiai naudojama distribucija ir, priešingai nei kitų Ubuntu atšakų jos kompaktų, šių kompaktų nereikalingai užsakoma daugiausiai.

Užsisakyti nemokamą Kubuntu 8.10 CD.
Užsisakyti nemokamą Ubuntu 8.10 CD.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.