„Acme cleaning Tissues“ are good issues to clean up

13 balandžio, 2008 – 17:54

Temos pavadinimas viską pasako. Pačios valymo servetėlės privers Jus dar kartą viską valyti ne su jomis. Esu labai jomis nusivylęs:

  • norint jas ištraukti iš pakuotės pirmiausiai reikėjo su atsuktuvu beveik pralaužyti skylutes servetėlėms;
  • sausos servertėlės išsitraukia lengvai, o drėgnų nepavyksta ištraukti daugiau nei 5 (po to vėl tenka atidaryti pakuotę ir prasukti pačiam nuo ritinėlio viršaus, nes iš vidurio ištraukti neįmanoma, kadangi jos labai suspaustos ir netgi paėmus pirmąją servetėlę, ji betraukiant suplyšta);
  • servetėlės labai nepatvarios, todėl valant lieka baltų „pūkelių” nuo jų;
  • ar jos tikrai apsaugo nuo elektrostatinio krūvio? Pradėjus jas naudoti mano kompiuterio korpusą teko valyti dar dažniau negu anksčiau;
  • drėgnos servetėlės sudrėkintos prastu valymo skysčiu (net ir nuvalius jį su sausomis, lieka baltų dėmių, kurios puikiai matosi gerai apšvietus).

Labai įdomiai atrodė aprašymo pabaigoje parašyta „Produkto sudėtyje yra propan-1-olis”. Kiek iš jūsų žinote ką šis chemikalas gali padaryti jums? Taip pat ant pakuotės parašyta, kad garai gali sukelti mieguistumą, galvos svaigimą, bet kodėl tada pakuotė neturi sandariai užsidarančio dangtelio?

Reziume: servetėlės labai prastos kokybės. Turint omenyje, jog palieka dėmes tai valyti optiką būtų visiška beprotybė. Dabar turėjau valyti savo monitorių papildomas 10 minučių su sausa popierine nuosinaite, o juk pradėjau jį valyti su Acme servetėlėmis tik dėl kelių dulkelių!

Nuotraukos
Nuotrauka 1 Nuotrauka 2

Nuotrauka 3 Nuotrauka 4
Daugiau nuotraukų.

Apibendrinant:
Servetėlės: 2/5.
Aprašymas: 4/5.
Pakuotė: 2/5.
Kaina: 8,49 Lt/100 vnt.

  1. 1 Trackback(s)

  2. Lie 29, 2008: Versme.net blog » Blog Archive » „E5“ valymo servetėlės

Sorry, comments for this entry are closed at this time.