Paukštis po Opera sparnu

19 rugpjūčio, 2008 – 16:07

„Twitter“ logotipas„Opera“ tikrai patogi naršyklė. Turi daug funkcijų, tačiau pripažinkim, jog kol kas „widget’ų“ varikliukas yra tragiškas.
„Paukštelis“ – tai „Twitter“, internetinis puslapis, kuriame žmonės gali skelbti ką šiuo metu veikia trumpomis žinutėmis per kompiuterį, mobilųjį internetą, SMS ir kitomis priemonėmis. Kuo toliau, tuo vis daugiau atsiranda įvairių puikių priemonių išreikšti save per „Twitter“.
Šis būdas „Twitter“ pridės prie jūsų turimų „panel’ių“ ir juo galėsite naudotis tame pačiame „Opera“ lange būdami kitame puslapyje.


Visa tai pasidaryti galite labai paprastai:

1. Atsidarykite naršyklės „panel’ių“ nustatymus paspausdami „Shift“ + „F12“.

2. Spustelėkite .

3. Paspauskite mygtuką .

4. Užpildykite žymelės langą taip:

Ir spustelėkite mygtuką „OK“ du kartus.

5. Įsijunkite „Twitter“ „panel’ę“ spausdami , .

6. Spustelėkite „View“ ir pasirinkite „Small Screen“:

7. Dabar tinklapio viršuje pasirinkite nuorodą „m.twitter.com“, jei jūsų netenkina dabartinis vaizdas. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, jog nuėjus į m.twitter.com toks pat vaizdas bus rodomas ir einant į puslapį twitter.com t. y. pernelyg neišvaizdus ir pritaikytas mobiliesiems telefonams. Tačiau „Opera“ „panel’ei“ toks vaizdas kaip tik.

8. Naudokitės twitter.com iš Opera pašonės (: . Jeigu kas nepavyktų, pabandykite ištrinti sausainius ir bandyti prisijungti prie „Twitter“ per „panel’ę“. Jeigu norite naudotis tik mobilia „Twitter“ versija, kurdami žymelę naudokite „http://m.twitter.com“ adresą.

  1. 1 Trackback(s)

  2. Rgs 21, 2008: Versme.net blog » Blog Archive » Twitter statuso atnaujinimas naudojant Opera adreso juostelę

Sorry, comments for this entry are closed at this time.