Nešiojamųjų kompiuterių baterijos stebėjimo programėlė

30 gruodžio, 2008 – 13:17

Windows XP vartotojai turėtų pastebėti, jog jų sistemose integruota baterijos talpos matavimo programėlė yra kiek prastoka: dažnai nerodo to, ko mums reikia. Žinoma, kai kurie gamintojai kuria savas programas darbui su baterijom, tačiau ką daryti kitiems, kurių nešiojamojo kompiuterio gamintojas tokios programėlės nepateikia?
Programos nuotrauka
GHacks siūlo išbandyti Power Meter Plus. Ši programėlė yra visiškai nemokama privačiam naudojimui (reikia suprasti kaip ne verslo reikalams). Ji taip pat yra visiškai portabili – ją galėsite nešiotis tarp kompiuterių nediegdami. Ši programėlė veikia visose Windows sitemose nuo Windows 3.11 iki Windows Vista.

Power Meter Plus rodys baterijos statusą kairiame arba dešiniame kompiuterio ekrano kampe. Programėlė automatiškai judės iš kairės į dešinę priklausomai nuo pelės kursoriaus pozicijos. Išbandyti tiesiog būtina bet kuriam nešiojamo kompiuterio naudotojui!

Programos puslapis: http://mattcollinge.wordpress.com/software/power-meter-plus/

[via GHacks]

  1. One Response to “Nešiojamųjų kompiuterių baterijos stebėjimo programėlė”

  2. Na, sorry, bet konkrechiai netobula programele. Pasupaudus X vietoje to, kad nushoktu i sys tray, ji ishssijungia. Jai jau ant ikonos paspaudi, tai lango nebeishjunsi. t.y. ishjungsi.. bet su visa programele lauk.

    o laika rodo ta pati ka ir windowsu melynoje batereikoje (XP). skirtumas tik tas, kad zhalias stulpelis po desktopa skraidzhioja.

    nesupratau esmes 🙂

    By Darius {ThinkBIG!} on Sau 12, 2009

Sorry, comments for this entry are closed at this time.