„E5“ valymo servetėlės

29 liepos, 2008 – 14:14

Kadangi praėjusį kartą buvau labai nusivylęs „Acme“ servetėlėmis, tai šį kartą išbandžiau kitas valymo servetėles – „E5“.

„E5“ servetėlių pakuotė

„E5“ servetėlių pakuotė

„E5“ servetėlės už „Acme“ žymiai geresnės. Iš pradžių apžiūrėjus pakuotę pasirodė, kad tai tikrai nebus geras produktas. Dėžutė nebuvo švari, o viduje esančios servėtėles nebuvo maišelyje. Iš tikrųjų, šios servetėlės žymiai sausesnės, tačiau tai nieko nesako apie tai, kaip jos valo. Bet visgi sausumas yra blogai, nes su viena servėtėle nuvalau žymiai mažiau ploto negu su „Acme“.

Kaip jau sakiau, drėgmė mažai ką sako apie tai, kaip servėtėlės valo. Šios servėtėlės neplyšta valant, nepalieka jokių savo dalių ant valomo ploto. Taip pat nuvalius dulkes jų iš karto neatsiranda begalės (galbūt dėl to, kad mažiau sudrėkina paviršių). Šių servetėlių patvarumas didesnis už „Tempo“ nosines…
Nėra ką rašyti apie jas daug iš gerosios pusės, nors jos ir geros. Tačiau kaina (13,99 Lt už 100 vienetų) tikrai lenkia „Acme“, o dar tai, jog jų sunaudojama žymiai daugiau (kur „Acme“ reikėjo 3 servetėlių, tai čia reikia „E5“ 6 servetėlių)…

Pakuotė tikrai gera (tai galite pamatyti nuotraukose). Viduje dangtelio yra dar viena pertvara, kuri ir iškilimas prie dangtelio paviršiaus sustiprina sukibimą ir dangtelis nei iš šio, nei iš to neatsidarinėja bei yra sandarus. Taip pat skylutė servetėlėms yra kiek kitokia ir neplėšo „E5“ servetėlių, kurios kitaip nei „Acme“ (reikėjo vyniotis po vieną, nes jos neišsiimdavo traukiant iš ritinėlio vidurio) kuo puikiausiai išsitraukia taip, kaip ir turėtų.

„E5“ servetėlės valo švariai, nepalieka jokių žymių, nors ir yra gana sausokos. Jų sunaudoti reikia daugiau, o tai reiškia, jog ir išlaidos didesnės, o dar kaina didesnė… Už 100 vnt. mokėti reikėjo 13,99 Lt. Servetėles laikau geromis (vertinimui: 4/5; „Acme“: 2/5), bet per daug brangiomis. Be to, apie jų sudėtį nėra pateikta daug informacijos, o ji gana svarbi, kadangi mano monitoriaus negalima valyti su alkoholio turinčiomis priemonėmis, kurios yra labai populiarios.

Nuotraukos.
Apibendrinant:
Servetėlės: 4/5.
Aprašymas: 0/5.
Pakuotė: 4/5.
Kaina: 13,99 Lt/10 vnt.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.