Spring has just started to boil…

7 lapkričio, 2007 – 11:13

Šiuo pranešimu pradedu naują blogą. Jo pavadinimas ir baneris galbūt kiek keistai atrodantys, bet visgi tai tik pradžia. Tikiuosi ateityje turėti daugiau laiko sukurti geresniems. „Versmėje“ rašysiu apie kompiuteriją. Daugiausiai apie programinę įrangą, bet manau pasitaikys vienas kitas straipsnis ir apie techniką, tinklų sistemas. Taip pat talpinsiu informaciją apie savo atliktus darbus ir labiausiai stengsiuos bent jau nerašyti to, ką galima rasti kituose lietuviškuose blog’uose. Taip pat jų nekomentuosiu savajame blog’e. Visa tai, mano asmenine nuomone, yra tai, ko galima labiausiai pasigesti kituose tinklalapiuose.

Deja, turiu jus dėl vieno dalyko nuvilti – mano tinklaraštis nesiorientuos į kažkokį žinių lygį kompiuterijoje. Jame kartas nuo karto šmėstels gan didelių apimčių straipsniai visiškai naujokams, o kartais galėsite aptikti ir kažką ypatingo. Kažkodėl nemanau, jog kas nors šiame blog’e sudomintų labai pažengusius, bet tikiu, jog ateityje adresą versme.net žinos daugelis…

  1. One Response to “Spring has just started to boil…”

  2. ypac lauksiu straipsniu naujokams.Nors jau 4 metai prie kompo,bet tebesijauciu zalias.Gal del senatves?Turiu nuojauta,kad as ne vienintelis su tokia problema…Mokytis apie „kompa” galiu tik is „kompo”.Dekingas is anksto.

    By vilius on Gru 3, 2012

Sorry, comments for this entry are closed at this time.